Sivut

maanantai 9. huhtikuuta 2012

7 viikkoa !

Pääsiäinen vietetty, viikonloppuun mahtui vaikka ja mitä !


Trullaamassa käytiin koko poppoo, korit täyttyi karkeista alta aikayksikön :)



Vennin maha kasvaa hurjaa vauhtia ja nyt pennut masussa rajottaa tulevaa emoa jo jonkin verran, autoon ei enään tee mieli hypätä ja pienikin lenkki huohotuttaa aika lailla.




Muuten tuleva emo voi hienosti mutta onhan se selvä että kun on vain 2 viikkoa pentujen syntymään niin varmasti jo tuntuu hiukan tukalalta olo...


Vennin kasvattaja Taru perheineen kävi kylässä, aina on yhtä mukavaa nähdä näitä ihastuttavia ihmisiä! 

Sovittiin Tarun kanssa että hän tulee sitten kätilöimään kun Vennillä koittaa H-hetki. On ihana tietää että niin osaava ja rauhallinen ihminen tulee seuraksi ja tueksi niin tärkeänä hetkenä... voin vannoa että itse tulen olemaan hiukkasen hermona synnytyksessä, vaikka olen ollut mukana ja myös kätilönä lapsuudenkodissa kun koirat ovat synnyttäneet niin tämä tuntuu ihan erilaiselta, onhan kyse kuitenkin minun spesiaali ystävästä.

Taru toi myös aivan erinomaisen kirjan mukanaan, Auli Koposen "koira saa pentuja" 
Tämä kirja on kulkenut Vennin suvussa jo pitkään, Taru sai kirjan oman kantanarttunsa eli Vennin  mummun kasvattajalta Maija Oikariselta, Maijakin on kirjaa lueskellut kun Vennin vanhamummu Nessa on pentuja saanut, joten voin kertoa että tässä kirjassa on hyvää taikaa :)


Venniltä ajeltiin vähän karvoja mahan alta ja takapäästä, nyt on flicka siistitty tulevaa koitosta varten !





Siellä ne laskiaispullat paisuu ja kohta saamme nähdä ne, tänään sain tuntea pienen "potkun" käteen ja kyllä hymyilytti....










Tulipa sitten pentulaatikkokin tehtyä, tai noh Kaitsuhan sen teki, kovasti yritin auttaa mutta mitäpä sitä ammattimiehen tekemisiin sekaantumaan.




Venni kuitenkin sekaantu hommiin, pitihän neidin kertoa minkälaisessa laatikossa kelpaa synnyttää niitä vauvoja !


Laatikosta tuli Suomen suurin ja hienoin, vielä se ei ole täysin valmis mutta lähellä on :)



Täytyy järjestää koko meidän makkarin huonekalujärjestys uusiksi jotta saadaan laatikko sinne mahtumaan...luultavasti saa siirtää osan huonekaluista muualle sieltä mutta pääasiahan on että Vennin pesue saa hyvät tilat ;)



7 viikkoa paksuna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti