Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

viimeinen tiineysviikko...

Kohta se sitten tapahtuu... melkeinpä voisi sanoa että päivänä minä hyvänsä mutta toivotaan ettei ihan heti kuitenkaan !

3 päivää vielä töitä ja sitten alkaa "synnytysloma" joten pidetään peukkuja että pentuset pysyvät mahassa siihen asti  !


Kovin surullinen maanantai oli eilen... perhepiirimme vanha, viisas Airedalinterrieri Oscar nukkui pois. 

Oscar oli kovin kipeä ja rakas siskoni teki raskaan mutta niin rakasta koiraansa helpottavan päätöksen ja antoi Oscarin päästä kivuistaan.

Tällaiset menetykset ovat uuvuttavia ja mieltä masentavia mutta väistämättömiä aina joskus..

Venni ja Oscar olivat parhaat kaverukset ja niin innolla odotin että pentuset olisivat saaneet tutustua vanhaan herraan, sillä olisi ollut niin paljon annettavaa niille ja paljon pennut olisivat Oscarilta oppinut.

    

Oscaria kaipaamme paljon
ja muistamme sen aina.

Vuonna 2010 riitti vielä vauhtia ja Oscarin kroppakin kesti mutta viimeaikoina nivelrikot ja muut krempat veivät vanhan ärjyn liikkumisen ilon ja se on surullista katsottavaa kun koiralla riittää virtaa ja vauhtia korvien välissä mutta jalat eivät kanna.

R.I.P  Energetics absolute power - Oscar 

 29.1.2005-16.4.2012








Venni jatkaa paisumistaan ja pentulaatikko on kovasti käytössä, uni maistuu makoisasti ja vielä on tilaa nukkua leveästi..... ootappas vain Venni, kyllä käy pian ahtaaksi superlaatikko :)

 

1 kommentti: