Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

pallerot ovat syntyneet 20.4 2012

Minulla oli torstaina viimeinen aamuvuoro ennen alkavaa "synnytyslomaa" ja oli suunnitelmissa tehdä kaikenlaista vielä viikonlopun aikana ennen pentusten laskettua aikaa mutta jäipä kuulkaas tekemättä, torstaina illalla Venni alkoi oireilemaan tulevaa synnytystä siihen malliin että tiesin ettei kauaa mene ennenkuin pennut vihdoin syntyvät.
                                                                                 
Perjantai vastainen yö kuitenkin meni yllättävän hyvin ja nukuttiin melkein läpi koko yön, aamuyöstä alkoi levottomuus ja ravaaminen, ulos piti päästä tarpeille tunnin välein ja kyllä Vennillä oli tuskainen olo... kävi niin sääliks kun toinen oli niin kipeä ja rauhaton.




Aamulla esikoinen lähti eskariin ja nuoremmat lapset äitille & isälle hoitoon, siinä me sitten oltiin Venni ja minä matkalla tuntemattomaan, onneksi Vennin kasvattaja Taru oli puhelimen päässä ja matkalla Haukiputaalta meille.
Välillä soittelin Maijalle (Vennin isomummun omistajalle) ja kuuntelin ohjeita ja kerroin miten hommat täällä etenee :)


Siinä se mun rakas koira sitten ponnisteli ja pinnisteli tuskissaan, parhaani mukaan yritin sitä lohdutella ja tsempata, Venni oli niin reipas !! 

kl 9.18 ensimmäinen pentunen syntyi, Venni tiesi heti miten sen kanssa toimitaan, pesi ja putsas niin tarkasti ettei edes huomannut kun seuraava vauva jo syntyi...


reilu tunteroinen meni ja kaikki 5 pentua olivat maailmassa, 3 narttua ja 2 urosta
painoa pienokaisilla oli 400g-465g



Pennut ovat tosi reippaita ja vikkeliä, ääntä lähtee jos jokin on huonosti mutta suurimman osan ajasta ovat kovin tyytyväisiä, syövät ja nukkuvat tuhisten.


                                                    
                                                   Niin pieniä ja suloisia....
                                          viisikko on siinä, täydellisiä Eurasierin alkuja !!

Olo on aivan järjettömän onnellinen, synnytys meni hyvin, ketään ei tarvinu elvyyttää ja emo ja pennut voivat hienosti ! 

Fixusti Venni osasi ajoittaa synnytyksen, juuri minun ekalle lomapäivälle !!










          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti